Mauritius

Mauritius is een eiland in de Indische Oceaan en maakt deel uit van de eilandengroep Maskarenen. Tot de Maskarenen Archipel behoren ook het eiland Réunion en Rodrigues. Het eiland ligt circa 855 km ten oosten van Madagaskar en circa 1800 km ten oosten van het vasteland van Afrika.

Mauritius tour

Mauritius is een zeer veilige vakantiebestemming en ligt in Oost-Afrika in de Indische Oceaan.
Een land dat zich goed heeft ontwikkeld in de toeristische sector.
Leuk detail is dat Mauritius geen massatoerisme kent.
Het is dan ook een ideale eco vakantiebestemming voor gezinnen met of zonder kinderen op slechts 11 uur en 45 minuten met het vliegtuig.
Mauritius biedt vele excursiemogelijkheden, zowel op het water als op het land.

Wij hebben een mooie glasbodem boot excursie en een mooie tocht naar de waterval. Culinaire proefmomenten kunnen wij ook voor jou opnemen in het hele pakket. Een must blijven toch wel de waterval, of een boottocht met glazen bodem.
Het is een eiland met verschillende geveolstemperaturen, langs de kust en in d elage gelegen gebieden schijnt de zon heerlijk, boven in de berggebieden is het juist fris.
Houd hier rekening mee, wanneer je op excursie gaat.

Geloof
Mauritius kent de islam als religie en mensen kleden zich daar bijvoorbeeld in de stad volledig met bedekte armen, uit respect voor hun geloof. Houd hier rekening mee.

1500,- € + is de total prijs voor deze reis inclusief vlucht en verblijf
Je vliegt met ons vanuit Frankfurt in Duitsland naar Mauritius en hebt
de mogelijkheid om te verblijven in een van de 2 prachtige resorts op het eiland; Zilwa Attitude-resort en Paradise Cove Boutique Hotel.
Voor slechts 1500 euro brengen wij jou inclusief vlucht, vervoer en accommodatie naar Mauritius, waar je kunt genieten van een safari of kunt ontspannen in dit tropische paradijs.

Voor meer informatie en foto’s over het hotel/resort en vertrekperiode klikt u op de gele knop en vult u het formulier in en stuurt u dit naar Martijn@martijneco-travel.com

Neem nu contact op & ontvang een speciale aanbieding

Neem vandaag nog contact met ons op en ontvang een exclusieve aanbieding voor uw volgende avontuurlijke reis met Martijn Eco Travel. Ontdek de wereld op een unieke en milieubewuste manier, terwijl u profiteert van onze speciale deals.

× WhatsApp