Noorwegen

Noorwegen is het land van de ongerepte natuur, langgerekte fjorden, hoogvlaktes, watervallen, bergen, gletsjers, het noorderlicht en de middernachtzon. Veel dieren, waaronder de rendieren en elanden. Maar ook van de Mythen en Sagen en de Vikingen. (1 jan 2020) inwoners.

Juni 2024 en Juli 2024

Dit is de meest geweldige tour die je bij ons zult hebben `Wandel met ons naar de preekstoelrots, Preikestolen, Noorwegen, in de omgeving van Stavanger.
Noorwegen is een prachtig land, rustig, prachtige natuur van ruig tot lieflijk, uitgestrekt en niet te vergeten de unieke fjorden. Preikestolen is een platte klif die 605 meter boven de Lysefjord uitsteekt.
De Preikestolen is te bereiken via een met stenen gemarkeerd wandelpad.
Het plateau, vanwaar je een adembenemend uitzicht hebt op het fjord en de omliggende bergen, kent geen veiligheidsvoorzieningen en betreedt je op eigen risico.

De Tour
Dag 1 Van Amsterdam naar Stavanger met het vliegtuig Transfer naar het hotel in de omgeving van Stavanger met een briefing over de tour.

Dag 2 tot aan het Preikestole-gebied, waar we koffie en thee drinken in het restaurant en controleren of iedereen de juiste wandelschoenen heeft (erg belangrijk). Het pad kan glad zijn. Na de controle wandelen we in ongeveer 3 à 4 uur naar de preekstoelrots. Neem de tijd, help elkaar, sommige stenen dagen ons uit.

Dag 3 De preekstoelrots bewonderen vanaf een raceboot op de fjorden, het fjordleven ontdekken, je grote glimlach toveren naar de onderwaterwereld zoals zeehonden en walrussen vanaf een verantwoorde afstand.

Dag 4 Mountainbiketocht van 35 kilometer in de groene omgeving van Sandnes, waar we een picknickstop zullen houden.

Dag 5 Wandelen door het centrum van Stavanger, lokaal eten proeven en interessante uitleg krijgen over het eten en de cultuur ervan.

Dag 6 Lekker ontspannen al je goederen en spullen inpakken die je gekocht hebt om terug te vliegen naar Schiphol.

Prijs: 1200 euro p.p incl Transfer/verblijf, ontbijt alle tours, excl. diner, consumptie en dranken
Mail ons voor deze rondleiding voordat u met de betaling begint

Neem nu contact op & ontvang een speciale aanbieding

Neem vandaag nog contact met ons op en ontvang een exclusieve aanbieding voor uw volgende avontuurlijke reis met Martijn Eco Travel. Ontdek de wereld op een unieke en milieubewuste manier, terwijl u profiteert van onze speciale deals.

× WhatsApp