Portugal

Portugal, officieel de Portugese Republiek (Portugees: República Portuguesa), is een land in het uiterste zuidwesten van Europa. Het vormt het westelijk deel van het Iberisch Schiereiland. In het oosten en noorden grenst het aan Spanje, het enige buurland, en in het zuiden en westen aan de Atlantische Oceaan.

Wijncultuur, gastvrijheid en prachtige natuur.

Portugal staat bekend om zijn wijncultuur, gastvrijheid en prachtige natuur.
Voor cultuur- en geschiedenisliefhebbers die het land bezoeken is er veel te vinden over de Mariaverering en de Moorse invloeden.

De geschiedenis is ook terug te vinden in de prachtige pousada’s die nu dienst doen als hotel en residentie. Deze gebouwen waren vroeger kloosters, kerken en paleizen.

Ze zijn te vergelijken met de bekende paradores in Spanje. Pausada Barao ligt in de wijnstreek Alijo Douro. Hoogstwaarschijnlijk kent u de haven die uit dit gebied komt.

Wil je tijdens jouw vakantie heerlijk ontspannen in een prachtig hotel dat van alle gemakken is voorzien, waaronder een zwembad met prachtig uitzicht, dan ben je bij Pousada Barao aan het juiste adres.

Neem nu contact op & ontvang een speciale aanbieding

Neem vandaag nog contact met ons op en ontvang een exclusieve aanbieding voor uw volgende avontuurlijke reis met Martijn Eco Travel. Ontdek de wereld op een unieke en milieubewuste manier, terwijl u profiteert van onze speciale deals.

× WhatsApp